Forum som vänder sig till homosexuella

När det gäller forum som vänder sig till homosexuella är det faktiskt ett större utbud än vad man kanske tror. Om du nu själv har en homosexuell läggning kanske du redan känner till detta och använder dig flitigt av dessa forum för att sprida och uppta informatforumion, samt att knyta nya kontakter. Eftersom dessa platser på nätet oftast samlar en stor mängd människor oavsett vad det handlar om kan det naturligtvis förstås att just de forum som vänder sig till homosexuella kan bli en av de få mötesplatser på nätet som de har. Som det tidigare nämndes på denna sajt är RFSL den största mötesplatsen på nätet för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queers. Det finns dock massor av andra mötesplatser på nätet för dessa personer.

Många forum på nätet

Naturligtvis är det inte bara forum på nätet för människor gällande deras sexuella läggning som finns, utan här finns det mötesplatser för alla inom alla olika personlighets- och intressekategorier. Varför det då skulle talas så mycket om kan vara svårt att förstå. Dock ska det här nämnas några andra platser som upptar ett intresseområde för personer som inte är heterosexuella. Egentligen finns det faktiskt inte så många olika forum för den som inte vet hur de ska söka på nätet efter denna information. För de som vet finns det desto fler.

  • En bra plats för diskussion är faktiskt Flashback. Många gånger kan det kanske tyckas att denna mötesplats bara tar ut det negativa inom dessa sexuella läggningar, men skummar du under ytan finns det många diskussioner med homosexuella deltagare.
  • Qruiser.com är en stor nordisk mötesplats för gay och queer online. Här hittar du ett stort forum som berör alla med en annorlunda sexuell läggning, som kanske är den största och bästa platsen i Norden när det gäller frågor inom dessa områden. Detta sociala nätverk har funnits i många år.