Kända kvinnliga fotbollsspelare

När du vill spela på oddset gällande svenska kvinnliga fotbollsspelare är det naturligtvis de som ligger i topp och är verksamma just nu som gäller. Om det också är så att det finns flera av de bästa fotbollsspelare som finns på den kvinnliga fronten i ett lag kan det vara ett bra val att spela på det laget som vinnare. Om du spelar på damfotboll är du förmodligen ändå intresserad av denna sport, och har försökt att lära dig så mycket som möjligt om den. Då kommer du även att ha koll på några av de bästa svenska kvinnliga fotbollsspelarna genom tiderna.

Nu har i och för sig svensk damfotboll inte varit med så oerhört länge, men väl tillräckligt långt tid för att det ska kunna skapas många namn som har varit väsentliga för defotbollsspelarenna sport. Svensk damfotboll hade sin första landskamp redan 1973, och då var det inte många som kände till sporten. Sedan dess har dock namn som Pia Sundhage, Therese Sjögran och Hanna Ljungberg varit med och satt den svenska damfotbollen på världskartan. Av dessa fotbollsspelare är det bara Therese Sjögran som fortfarande är aktiv spelare i landslaget.

Intressanta svenska fotbollsspelare att spela på just nu

I de dagar som denna artikel skrivs tas kvinnliga fotbollsspelare ut till det kommande OS-kvalet. Här är det fotbollsspelare som Olivia Schough, Caroline Seger och Lotta Schelin som är högintressanta om det nu går så långt som till OS, och alla dessa toppspelare kommer att vara i samma lag. Naturligtvis är det då landslaget som gäller till OS, och då kan det bli riktigt kul att spela på lite odds när denna stora tävling går av stapeln. Gillar du inte fotboll och odds finner du alltid massor av andra spel på nätet som casino och poker. Du kan spela både på datorn och i mobilen.