Andra livsstilsmagasin

När det handlar om olika livsstilsmagasin finns det ett magasin eller en tidskrift för alla människor. Vad är det då som kallas för livsstilsmagasin? Här kan det vara allt som har att röra med och om vad du äter, hur du är, vilket mode du gillar, och massor av olika inredningsmagasin. När det då gäller ett livsstilsmagasin som berör olika sexuella läggningar hamnar naturligtvis dessa under hur du är som person och möjligtvis din livsstil. Här finns det då också naturligtvis ett maglivsstilsmagasin asin för alla sexuella läggningar. Tidigare har det upptagits mycket om magasin som vänder sig till tjejer som gillar tjejer, och även om homosexualitet och bisexualitet. Nu kanske det då är dags att ta upp lite som handlar om heterosexualitet, då ingen gillar att bli diskriminerad.

Livsstilsmagasin för heterosexuella

När du är heterosexuella brukar detta av någon konstig anledning kallas för en normal läggning. När det ordet etablerades kanske detta berodde på att bara en kvinna och en man tillsammans kan fortplanta sig, och därmed har uppfattningen skapats. Nu är väl det i mångt och mycket sant, men tekniken har idag gjort att barnfrågan kan lösas på många olika sätt. Hur som helst kan dessa livsstilsmagasin för heterosexuella vara något att tänka på för alla med ”normal” läggning.

  • Café: Detta är utan tvekan den största svenska tidskriften gällande livsstilsmagasin för män. Detta magasin har varit med i många år, och det finns nog inte många män som inte känner till det. I detta livsstilsmagasin tas det upp allt mellan himmel och gjord från mode till dating och sex.
  • Maxim: När det gäller internationella magasin kan Maxim vara ett bra alternativ. Här får du också ett magasin med många år på nacken som vet vad de talar om, eller så tror du i alla fall att de vet det, och på det sättet skapas de trender som finns inom mode och sex.