Nu är det i och för sig inte någon större nyhet längre att det har kommit ut ett magasin med namnet Lotuz Magazine. Alla känner dock kanske inte till att starten inte alls fungerade för detta magasin. Här utkom det bara två nummer och sedan var pengarna slut, vilket medförde en nedläggning. Efter detta har magasinet återuppstått i omgångar, och idag finns det fortfarande enstaka nummer som utkommer av denna tidskrift. Kanske är det inte helt lätt att nischa in sig med ett magasin som Llotuzotuz, då detta är en tidning som vänder sig till tjejer som gillar tjejer. Inte för att det är något fel med detta, eftersom valet i dagens samhälle är fritt, men det kan vara svårt att hitta den mängd läsare som krävs.

Hur som helst såg Lotuz Magazine dagens ljus för första gången i slutet av 2011. Här var det Cajsa-Lisa Linder Lodén som var upphovsmakare och chefredaktör. Nu kanske man kan fråga sig varför det skulle vara svårt att ge ut ett magasin som detta, när det idag talas så öppet och ärligt om alla sexuella läggningar. Här finns det också magasin som Straight, vilket är ett magasin riktat till killar efter precis samma princip. Sedan finns givetvis Pride Magazine också, vilket naturligtvis gör att många hellre väljer den än ett specialiserat magasin.

Kanske kommer det ett nytt Lotuz Magazine?

Hur som helst rör det upp känslor bland alla med ett magasin som Lotuz, och kanske var bara inte den svenska befolkningen redo för ett sådant magasin. Kanske är det dags att återigen pröva en storlansering av Lotuz Magazine, och återuppliva denna förmodligen mycket intressanta tidning för alla tjejer som gillar tjejer. Här är det ingen som riktigt vet hur det kommer att gå, men att något kommer att hända under en snar framtid är helt klart. Ett magasin kommer säkert ut, eller så kommer ett av de andra som har dykt upp inom samma kategori att nå en högre popularitet.