Afterellen.com spelar för ditt lag

Vilket lag som afterellen.com spelar för kan vara svårt att se vid en första anblick. En sak som är klar är dock att denna sida är ett livsstilsmagasin på nätet för alla homosexuella, bisexuella, transsexuella och queer. Kanske är det just det som menas med denna huvudrubrik, att det ska finnas en sida med information för alla. Med det menas inte att afterellen.com spelar emot de heterosexuella som om detta skulle vara två lag i samhället. Det är ju just det som ska försöka suddas ut, och det är afterellen.com med och gör på ett intressant och engagerande sätt. Här kan alla som vill gå in och få lite både roande och informativ kunskap om vad som händer i den värld som inte alla är med och leker i.

Vilket lag som afterellen.com än spelar för är detta en bra och informativ sajt och magasin på nätet. Här skulle det faktiskt behövas flera som spelar åt samma håll, så att all den heterosexuella propagaspelarnda som lätt kan finnas på nätet får lite konkurrens. Kanske skulle även en sådan konkurrens bidra till att flera får upp ögonen för att det inte är något att vara rädd för, utan bara något som kan vara bra att känna till och acceptera.

Finns det några som spelar mot afterellen.com?

Gällande om det finns några som spelar emot dessa inom olika sexuella läggningar skulle förmodligen detta vara alla som ger utlopp för konstiga påhopp i olika forum på nätet. Här är det dock ändå inget problem, utan det är bara att förstå att dessa kommentarer är utförda av människor som inte vill förstå och acceptera. Egentligen är det säkrare att vara homosexuell i dagens samhälle än att vara heterosexuell, med tanke på risken gällande våldtäkt, och på så sätt är det också enklare att förstå att denna information behöver spridas till alla.